b a r j o u s architects | AT – Residence
865
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-865,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-3.1,vertical_menu_enabled,paspartu_enabled,menu-animation-underline,side_area_uncovered,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive

AT – Residence

– Location: Al Salt ,Jordan

– Service: Architecture 3 Options

– Site Area: 5000 m2

– Built Up Area: 200 m2

– Year Of Design : 2016

– Status: Conceptual Design

– Description:

This project was required by the owner as an extension for his existing farm house. The new addition will host a large seating area that can be used as guest room and two separate bedroom suits.

The architectural style has been developed to match the existing residence style.

Multiple options have been developed for the project to give the owner a wider scope of ideas to envision the experience created in each option, to be able to relate to what he is more engaged with. This usual method of engaging the owner in the development of his project ensures that, together, we are able to create the best result that fulfills his expectations.

Tags
Architectural Design, Architecture