b a r j o u s architects | La Roche Chocolatier
1017
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-1017,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-3.1,vertical_menu_enabled,paspartu_enabled,menu-animation-underline,side_area_uncovered,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive

La Roche Chocolatier

– Location: Amman ,Jordan

– Service: Interior

– Built Up Area: 100 m2

– Year Of Design : 2017

– Status: Under Construction

– Description:

In this project a modern renovation was made to the interior of the existing store.

The store contains two different  display levels connected by internal stairs.

The display area design was constrained by the standards and sizes of the chocolate packages and  the workspace and storage area requested by the client.